Yusufeli 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin temel ihtiyaçları olan bilgileri onlara verirken, eğitim öğretim süreci içinde; yaşadığı toplumun değerlerine saygı gösteren, kendisine, ailesine ve ülkesine karşı sorumluluklarını yerine getiren, haklarını koruyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren, fikri, vicdani ve irfanı hür, sevgi-saygı ve hoşgörülü bireylerin yetişmesi için örnek bir kurum ola-bilmektir.

Misyon: Öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için; onları bilgili, kültürlü birer insan olarak yetiştirmek, öğrencilerimizin zihninde insana, düşünceye, özgürlüğe, ah-laka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunan. 21. yüzyılda gelişen ihtiyaçlara cevap verebilecek bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: 2015-2016 Eğitim – öğretim yılında ilk mezunlarını veren okulumuzdan bir öğrencimiz Rize Fen Lisesini kazanmıştır. 2016-2017 eğitim –öğretim yılında ise 6 öğrencimiz 400 puanın üzerinde almıştır.2017-2018 Öğretim yılında 1 öğrencimiz Fen Lisesini 5 öğrencimiz daha yüksek puanla Proje İmam Hatip Liselerini tercih etmiştir.2018-2019 Öğretim yılında 3 Öğrencimiz Fen Lisesini 6 öğrencimiz Proje İmam Hatip Lisesini tercih etmiştir. 2021-2022 Eğitim öğretim yılı sonunda mezun 20 öğrencimizden 6 öğrencimiz fen lisesini, 3 öğrencimiz proje imam hatip lisesini ve 1 öğrencimiz sosyal bilimler lisesini kazanmıştır.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08: 20 - 15:50
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %50
Sportif Etkinlikler: Spor turnuvaları (Futbol, Futsal, güreş)
Bilimsel Etkinlikler: Yoktur
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK Bilim Fuarı
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Yoktur
Kontenjan Bilgileri: 157öğrenci

WEB - https://yusufeli15temmuzsiho.meb.k12.tr

Adres - ÇORUH MAH. 15 TEMMUZ ŞEHİTLER CAD. KAZIM KARABEKİR İLKOKULU NO 4A YUSUFELİ / ARTVİN

Öğretim Şekli :Gündüzlü, normal

Yerleşim Yeri - İlçe merkezi

Ulaşım Taşıma servisleri ve yürüyerek gerçekleşmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklığı, 75 km olup, okul ilçe merkezindedir.